Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، ارائه خدمات مالی با استفاده از فناوری‌های نوین، نوآورانه‌تر و خلاقانه‌تر شده و این فناوری‌ها ایجاد تحول در صنعت مالی و بانکداری را سرعت بخشیدند.

فین‌تک خدماتی است که به «کاهش هزینه‌ها»، «حذف بروکراسی‌ها و شکستن محدودیت‌های زمانی و جغرافیایی» و «توانایی هوشمندانه ارزیابی خطرها و ریسک‌های احتمالی» می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار با طراحی ۶۷ نرم‌افزار بومی در ایران در حال توسعه یافتن است؛ خدماتی که قرار است بنیان ارائه خدمات مالی و بانکی در کشور را متحول کند.

فین تک یا فناوری‌های نوین مالی یکی از مهم‌ترین نوآوری‌های صنعت مالی است که توسعه و تکامل سریع آن، مرهون توزیع اقتصاد، قوانین بین‌المللی و توسعه فناوری اطلاعات است.

بررسی‌های انجام گرفته در اقتصاد جهانی، حاکی از افزایش سریع شرکت‌های حوزه فین تک است که در صنعت خدمات مالی و سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کنند. ایران هم چند سالی است با فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان به این حوزه ورود کرده و تعداد مجموعه‌های فعال این حوزه به سرعت در حال رشد است.

ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی از این شرکت‌ها و طراحی و تولید محصولات حمایت کرده و بر همین اساس تاکنون ۶۷ نرم‌افزار بومی با تلاش این شرکت‌ها در اطلس جهانی اقتصاد دیجیتال، ثبت شده است.

«پلتفرم مدیریت هوشمند و اتوماتیک پس اندازها»، «نرم افزار مدیریت ریسک نقدینگی»، «نرم‌افزار ریسک بازار»، «سامانه امنیتی رمزنگاری»، «سامانه برنامه‌ریزی و مدیریت سبد پروژه‌ها»، «سامانه یکپارچه معاملات برخط»، «نرم‌افزار کارگزاری قرادادهای آتی سکه»، «نرم‌افزار معاملات برخط»، «سامانه صدور بیمه نامه» و اپلیکیشن‌های موبایلی از جمله نرم‌افزارهایی هستند که برای توسعه بازار فین‌تک ارائه شده‌اند.

آمارهای موجود بیانگر این است که چشم‌اندازی مثبت، در انتظار سرمایه‌گذاری حوزه فین‌تک در دنیا است که همین امر سبب شده تا این حوزه در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته و تقاضای زیادی برای خدمات نوآورانه و فناورانه مالی در بین فعالان حوزه کسب‌وکار شکل گیرد.

کد خبر 5400053 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقتصاد دیجیتالی فین تک تولید نرم افزار نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری امنیت اطلاعات فیس بوک شرکت دانش بنیان فناوری فضایی هکرها فناوری نانو تحقیقات علمی موبایل فناوری اطلاعات همراه اول صفحه نمایشگر نرم افزار فناوری ها شرکت ها فین تک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا