Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - روح اله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی در آیین اختتامیه آنلاین سومین رویداد استارت آپی و دومین فین تک فارم بانک کشاورزی بر اهمیت فین تک ها در عرصه هوشمند سازی و ارتقای فناوری در بخش کشاورزی و بخش مالی و نیز تمرکز بر توسعه کسب و کارها و استارتاپ‌ها در تکمیل زنجیره خدمات بانکی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، خدارحمی در این مراسم ضمن اظهار خرسندی از برگزاری سومین رویداد فین تکی در بانک کشاورزی، گفت: بانک کشاورزی به عنوان نهاد تخصصی و حامی مالی بخش کشاورزی، با آگاهی از تاثیر شگرفی که فناوری در پیشبرد کسب و کارها دارد، در چند سال اخیر توجه ویژه به توسعه فناوری در کار بانک و در توسعه بخش کشاورزی را در دستور کار قرار داده و با تمرکز بر فین تک ها در عرصه هوشمند سازی و ارتقای فناوری در بخش کشاورزی و بخش مالی و نیز توسعه کسب و کارها و استارتاپ‌ها در تکمیل زنجیره خدمات بانکی گام هایی برداشته است.
مدیرعامل بانک کشاورزی هدف این بانک از برگزاری چنین رویدادهایی را، شناسایی پتانسیل های کشور ، کمک به توسعه آنها و توسعه اقدامات و خدمات بانک کشاورزی برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان دانست و اعلام کرد: قصد ما این است که جوانان را به سمت خلق ایده ها و استفاده بهینه از فناوری‌های نوین سوق دهیم و شرکت های استارت اپی را با نیازهای بخش کشاورزی ، پتانسیل های کاری و فرصت های توسعه در بخش کشاورزی آشنا کنیم تا شاهد پیشرفت در روش های تولید، بازاررسانی و فرآوری محصولات کشاورزی باشیم.
وی تاکید کرد: بایستی با بهره‌گیری از شرکت‌های فین تک، خدمات بانکی را گسترش داده و با کاهش مراجعات حضوری ، هزینه های اجتماعی را کاهش دهیم تا شاهد افزایش رضایتمندی مشتریان و ارتقای کارایی بانک باشیم.
خدارحمی با اعلام این مطلب که در حال حاضر بیش از 75 درصد از تراکنش های مالی بانک کشاورزی به صورت غیر حضوری انجام می‌شوند و این بانک در زمینه بانکداری دیجیتال جزو بانک های پیشرو در کشور است، اظهار داشت: در حوزه ماموریت اصلی ما یعنی حمایت از بخش کشاورزی، نیاز است به هوشمندسازی بخش کشاورزی کمک کنیم تا بخش کشاورزی هم از فناوری های جدید و اثرات مثبت آن بهره مند شود.
وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر نظام جامع اطلاعات کشاورزی و استفاده بیشتر از فناوری در بخش کشاورزی ، تصریح کرد: می کوشیم در طرح هایی که حمایت می‌کنیم نظیر گلخانه ها ، پرورش ماهی در دریا، مکانیزاسیون، آبیاری و غیره ، از ورود فن‌آوری‌های نوین استقبال و حمایت کنیم و امیدواریم جوانان و محققان کشور در این زمینه فعال تر شوند و ایده ها و محصولات خود را در زمینه فرآوری محصولات، بهبود فرایندهای تولید ، استفاده بهینه از آب وسایر موارد به کار گیرند تا مجموعه این اقدامات به بهبود صنعت مالی کشاورزی منجر شود.
مدیرعامل بانک کشاورزی در بخش پایانی سخنان خود اظهار امیدواری کرد در آینده قدم های بلندتری برای بحث هوشمند سازی کشاورزی برداشته شود و در زمینه فین تک های مالی شاهد همکاری بیشتری بین بانک و استارت آپ ها باشیم. وی افزود : دست همه فعالان این حوزه را می فشاریم و از همکاری و ایده های جدید استقبال می‌کنیم.
شایان ذکر است مراسم اختتامیه سومین رویداد استارت آپی و دومین فین تک فارم بانک کشاورزی روز سه شنبه هشتم مهرماه در ساختمان مرکزی این بانک به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار شد تا از میان 14 طرح برگزیده از 190 طرح ارسال شده به دبیرخانه این رویداد، 3 طرح منتخب نهایی معرفی شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بخش کشاورزی بانک کشاورزی خدمات بانکی خدمات بانک فین تک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟

به گزارش قدس آنلاین، آمار مربوط به سهم تسهیلات پرداختی به مردم برای ساخت مسکن در نهضت ملی مسکن تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ منتشر شده است که نشان از انحراف بالای شبکه بانکی در ضعف نظارت و رگولاتوری بانک مرکزی دارد. تازه‌ترین آمار از عملکرد نظام بانکی در طرح نهضت ملی مسکن نشان می‌دهد؛ همچنان ۱۸ بانک تا ۳۱ فروردین سال جاری یک ریال هم به این طرح تسهیلات پرداخت نکرده‌اند. 

یکی از جنبه‌های کلیدی افزایش تولید مسکن، در دسترس بودن تسهیلات بانکی برای تأمین مالی پروژه‌های ساخت مسکن است. با حل شدن معضل تسهیلات بانکی و اعطای تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن؛ نخست، برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید مسکن حرکت و دوم، برای رفع مهم‌ترین دغدغه مردم یعنی دسترسی به مسکن اقدام خواهیم کرد. از همه مهم‌تر اینکه در شرایط رکودی فعلی اقتصاد کشور، از محل ساخت مسکن به عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی کشور، بیش از ۱۳۰ رشته فعالیت مرتبط با ساخت مسکن نیز به رونق خواهند رسید.

در خصوص ضرورت پرداخت تسهیلات بانکی به بخش مردمی اقتصاد برای ساخت مسکن و اصلاح رگولاتوری بانک مرکزی، در این زمینه با دو تن از نمایندگان مجلس آقایان آرا شاوردیان؛ عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و محمدحسن آصفری؛ نماینده مردم اراک در مجلس به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

بانک‌ها تسهیلات را به‌جای مردم به زیرمجموعه‌های خود دادند 
آرا شاوردیان، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: در دو سه سال گذشته  تسهیلاتی که باید بانک‌ها در اختیار مردم و انبوه‌سازان برای ساخت مسکن قرار می‌دادند، نداده‌اند و بیشترین تخلف در بخش بانک‌های خصوصی بوده که موجب شده است سهم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم بسیار پایین باشد. بانک دولتی مسکن تنها بانکی بوده که خوب عمل کرده و حدود ۲۰درصد به تعهداتش در حوزه واگذاری تسهیلات ساخت مسکن عمل کرده است. بانک‌های دیگر به‌جز اینکه دلالی و در حوزه‌های مختلف  سرمایه‌گذاری کردند و یا به کارکنان و زیرمجموعه‌های خود وام دادند، کار دیگری انجام ندادند. 

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدوارم امسال بانک‌ها به این تکالیف عمل کنند تا موانع سرراه مردم برای ساخت مسکن رفع شود. بر اساس مصوباتی که در مجلس، کمیسیون عمران و توافقات وزارتخانه‌های راه‌وشهرسازی و اقتصاد اتفاق افتاد قرار بود بانک‌ها این تسهیلات را به‌جای اینکه در حوزه‌های دیگر ببرند باید برای ساخت مسکن در اختیار مردم و انبوه‌سازان قرار می‌دادند که از این قانون تخطی کردند.

شاوردیان با اشاره به ضرورت عرضه زمین بیشتر به مردم توسط وزارت راه‌وشهرسازی گفت: قرار بود دستگاه‌های دولتی زمین‌های مازاد خود را در اختیار وزارت راه‌وشهرسازی قرار دهند تا این وزارتخانه زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد که این مأموریت قانونی هم در حد مطلوب اتفاق نیفتاده است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: اگر می‌خواهیم امسال که سال جهش تولید و مشارکت مردم است در تولید مسکن شاهد جهش باشیم باید مجلس و کمیسیون عمران نظارت بر اجرای این قانون را بیشتر کنند و همه دستگاه‌های اجرایی  نیز زمینه را فراهم کنند تا زمین مورد نیاز در اختیار مردم قرار گیرد و موانع در این زمینه برداشته شود.

تخلف نظام بانکی در غیاب ناظر
محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای مشارکت در بحث ساخت مسکن گفت: این اتفاقی که در انبوه‌سازی در حوزه مسکن اتفاق می‌افتد هم هزینه‌های مسکن را بالا برده و هم موجب کُند شدن ساخت پروژه‌های مسکن ملی شده است.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با اشاره به ضرورت عرضه زمین به مردم توسط دولت در کنار تسهیل پرداخت تسهیلات بانکی به مردم توسط شبکه بانکی اظهار کرد: با توجه به مصوبه مجلس در بحث زمین رایگان و تسهیلات مسکن باید بانک‌ها به دولت کمک کنند تا پروژه مسکن ملی اجرایی شود. در برخی استان‌ها این پروژه پیشرفتی نداشته است و بانک‌ها به تکالیفشان عمل نکرده‌اند. مجلس باید به وظایف نظارتی‌اش عمل کند تا هم زمین به صورت رایگان در شهرها و روستاها در اختیار مردم قرار گیرد و هم بانک‌ها تسهیلات لازم را بپردازند.

آصفری بیان کرد: باید مشخص شود نقدینگی که امروز در اختیار بانک‌هاست کجا هزینه و صرف چه کارهای می‌شود، این نقدینگی باید در حوزه مسکن، تولید و درمان هزینه شود ولی متأسفانه به دلیل ضعف دستگاه‌های نظارتی این پول در عرصه سوداگری هزینه می‌شود.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها خاطرنشان کرد: نظارت جدی بر وظایف دستگاه‌های متولی اجرای نهضت ملی مسکن باید از سوی مجلس و نهادهای نظارتی انجام شود. دولت باید موانع سرراه مشارکت مردم را بردارد که آن‌ها بدون دغدغه در حوزه مسکن ورود کنند.

گفتنی است افزایش دسترسی به تسهیلات بانکی برای ساخت مسکن می‌تواند به تحریک رشد اقتصادی، ایجاد شغل و بهبود شرایط کلی زندگی برای جمعیت کمک کند. علاوه بر این، بخش مسکن این ظرفیت را دارد که به عنوان موتور محرک رشد اقتصادی در ایران عمل کند. با افزایش عرضه زمین و اعطای تسهیلات ساخت مسکن، دولت نه‌تنها می‌تواند کمبود مسکن را برطرف کند، بلکه موجب رشد صنعت ساختمان و بخش‌های مرتبط با آن می‌شود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود