Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز دوشنبه ۴ شهریورماه به شرح ذیل است:

توضیحات گمرک ایران در خصوص واردات برنج، مجوز تردد خودرو و ذرت‌
گمرک در ارتباط با مجوز دو ماهه تردد خودرو‌های مناطق آزاد، واردات برنج و تسویه تعهدات ارزی ذرت‌های آلوده توضیحاتی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزییات نصب کارتخوان پزشکان/سایر اصناف برای استفاده از کارتخوان به زودی معرفی می شوند
یک مقام سازمان امور مالیاتی گفت: به زودی اسامی سایر اصناف برای اجرای قانون نصب کارتخوان برای محاسبه مالیات اعلام می شود.

بازگشت بیش از ۳۷ هزار زائر خانه خدا به کشور
اصغر زاده گفت: بیش از ۳۷ هزار زائر در قالب ۱۵۳ پرواز از جده و مدینه زائران را به کشور بازگردانده اند.

تعریف ۳۷ دستگاه سیاست گذار در حوزه درمانی
نوبخت گفت: تاکنون ۳۷ دستگاه سیاست گذار تعریف کردیم و وقتی برنامه خدمات درمانی را بررسی می‌کنیم در این بخش بر اجرای برنامه‌های وزارت بهداشت و درمان، سازمان تامین اجتماعی و.. وارد می‌شود.

فین تک در ایران با جایگاه واقعی فاصله دارد
دژپسند گفت: روند رشد کنونی فین تک‌ها (فناوری مالی) با چشم انداز بسیار فاصله دارد. یکی از دلایل فاصله با اهداف، کارکرد اصلی دستگاه هاست.

لایحه سود مرکب بانکی در مسیر صحن علنی مجلس/ شورای نگهبان ایرادات شکلی به لایحه سود مرکب گرفت
رضیان گفت: ممکن است هفته آینده یا چند هفته دیگر این مصوبه به مجلس ارائه شود، ولی به محض ارائه تصویب و اجرایی خواهد شد.

تولید محصولات باغی ۲ برابر نیاز داخل است/رونق صادرات فرصت طلایی برای اقتصاد کشور
شادلو گفت: با توجه به آنکه تولید برخی محصولات باغی ۲ برابر نیاز داخل است، از این رو صادرات به منظور جلوگیری از افزایش ضایعات یک ضرورت به شمار می‌رود.

بیش از ۳۰ درصد هتل‌ها کاهش اشتغال داشتند/ افزایش خانه‌های مبله در تهران
رئیس اتحادیه هتل‌ها و هتل آپارتمان‌ها گفت: در تهران بیش از ۳۰ درصد هتل‌ها کاهش اشتغال داشتند.

فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران‌خودرو شد
فرشاد مقیمی معاون صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو منصوب شد.

انتهای پیام/

مهمترین اخبار اقتصادی چهارم شهریورماه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • «شویگو» دستور افزایش تولید تسلیحات در روسیه را صادر کرد